Många av Activemotions patienter har önskat ett forum där man kan lämna synpunkter och återkoppling på stort och smått.
Era synpunkter välkomnas.

Tidigare omdömen >>
eller på Facebook: facebook.com/activemotionortopediskkirurgi >>

 

126 kommentarer

 • Sven Olof Johansson says:

  Hart haft och göra med ActivMotion sedan ca 4 år, alltid toppservice och snabbt agerande vare sig det är ett möte eller operation. Bytte höger höft 6 februari 2024 och är väldigt nöjd med både agerandet, operationen och efterbehandling/uppföljning.

 • Tio tusen röda rosor 🌹 till den underbara personalen på Söernas Privat Hospital i Köpenhamn som gav mig en varm och kärleksfull omvårdnad i samband med operationen av min höft för 5 veckor sedan.

  Tack till dr. Ole för att Du opererade och gav mig det stöd jag behövde🙏.

  Tack till Mette för alla oroliga samtal som Du lyssnade på och hittade lösningar på🙏.

  Tack till narkosläkare Mette för Din inkännande och lyhördhet och gav mig en bra narkos utan några obehag, samt till övrig operationspersonal🙏

  Tack till syster Lene och alla andra systrar som jag tappat bort namnet på för allt ni hjälpte mig med🙏

  Tack till sjukgymnasten för bra hjälp och information om vidare träning🙏

  Tack för den goda maten och det godaste paleo bröd som jag dessutom fick recept på🙏

  Tack till övrig personal för alla era vänliga leenden och hjälpsamhet och för ni alla gjorde en inte rolig men nödvändig upplevelse till ett fint minne som gav extra kraft för fortsatt läkning🙏❤️
  Bättre än så här kan det inte bli🙏❤️

 • Ingvar Wirfelt says:

  Mycket nöjd med mitt första besök hos läkaren.
  Jag fick en helt annan diagnos än jag fått vid mina två besök hos vårdcentralen. Ole Steen har sannolikt helt rätt, han känns kompetent och bemötte mig professionellt och behagligt.

 • Sebastian says:

  Hej, mycket bra service, trevligt bemötande av patienten. Remiss till en specialist. Jag rekommenderar det till människor som behöver professionell hjälp med sin hälsa

 • Håkan Jönsson says:

  Mycket bra 👍

 • håkan jönsson says:

  Mycket bra bemötande, fick svar på sina frågor och ev ett återbesök inom snar framtid…

 • Karin Andersson Ahl says:

  Efter att ha haft kontakt med Region Skåne fick jag tipset att söka upp Ole Steen Jørgensen på Activemotion. Jag fick snabbt en tid för konsultation hos sköterskan Mette. Väl hos Ole kunde han snabbt och proffesionellt ställa en diagnos, nya knäleder. Förklarade hur operationen skulle gå till och jag fick en tid på Søernes privathospital i Köpenhamn 4 veckor senare.
  Väl på hospitalet möttes jag av en trevlig och rar sköterska som visade mig min säng. Narkosläkare kom och informerade vad som skulle hända. Läkaren kom och dubbelkollade så att vi fortfarande var överens om ingreppet.
  Efteråt kom jag ner på avdelningen ett 4 manna rum och vi var 2 patienter. Sköterskorna som var 2 hela tiden kollade oss med gärna mellanrum och var i rummet hela tiden. Läkaren och narkosläkaren kom och informerade om operationen. Det kändes så tryggt och proffsigt.
  Sedan fick man kvällsmat, fräscha smörrebröd och en stor kall fruktsallad. Sköterskorna var hela tiden där med sitt glada, trygga och proffsiga inställning.
  Dagen efter kom fysioterapeuten och gick noga igenom övningarna. Sköterskorna gick igenom medicinlistorna.
  Det kändes inte som om man var i en sjukhusmiljö utan mer som på ett spa.
  Har aldrig varit med om så god service.
  Kan bara varmt rekommendera Ole och Søernes Privathospital. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • Margareta Fritzdorf says:

  Den 28/11-23 fick jag inopererat en liten nätt knäprotes (enl. uppgift den senaste på marknaden, vilken även en väninna i Honolulu fick insatt där i sept-23) på Sörenes Privathospital i Frederiksberg av dr Ole Steen Jörgensen. Operation inom fyra veckor efter första läkarbesöket. Alla handlingar till Försäkringskassan ombesörjde Aktiv Motion. Man kan inte vara mer nöjd än vad jag är!! Fantastiskt empatiskt och professionellt bemötande av både operatör och personal! Bra medicincoctails!! Var helt utan brosk, söndertrasad menisk som emellanåt låste knäet samt kraftig snedställning av benet. Helt smärtfri efter operationen och framöver. Inte någon smärta alls!! Inga blåmärken på benet. Dr Jörgensen har varit otroligt skicklig med att stilla blodflödet vid operationen. Ren och fin läkning av såret! Uppe och gick smärtfritt tre timmar efter operationen, som tagit ca två timmar. Gick obehindrat inomhus utan kryckkäppar efter ett par dagar. Hade fin böjlighet i benet efter tre veckor.
  Hade ängslats i flera år för att göra denna operation. Att jag dessutom efter operationen, när jag piggnat till, fick tre helt sagolika danska smörrebröd och en dansk öl var liksom kronan på verket, för att inte tala om frukosten dagen efter.

 • Ing-Marie Thörnros says:

  Onsdag 6 December 2023
  Möttes av en pigg och glad sjuksköterska,som visade mig till mitt rum.
  Eftersom hon såg på mig att jag var mycket orolig, pratade hon med mig på ett pedagogiskt sätt.Detta gjorde att allt kändes bra direkt.
  Sedan fick jag träffa min läkare Anders Troelsen som berättade hur min op skulle gå till.Detta samtal gjorde också att jag blev mycket trygg.Narkos läkaren Kaj berättade för mig hur jag skulle sövas och hur uppvaket skulle bli.
  Sedan kom min sjuksköterska som jag hade vid min sida hela tiden..
  Min operation gick bra, uppvaknandet på mitt rum perfekt..
  På kvällen fick jag en utsökt middag.Smärtlindringen var perfekt,var uppe och gick efter en timme.
  Hade svårt med sömnen på natten men inte
  pga smärta utan svårt att komma till ro.
  Dagen efter träffade jag en underbar sjukgymnast Ingelise som visade mig övningar.
  Röntgades och hade ett utskrivnings samtal med läkaren.
  Allt var fantastiskt med min vistelse hos er..
  ALL personal var underbara och tog så väl hand om mig..
  (Min man var välkommen på avdelningen hela tiden )
  Många ,många TACK
  För en fin upplevelse hos er
  Ing-Marie Thörnros Båstad Sverige💞💐🙏

 • Göran Kihlberg says:

  Den 14 november bytte jag mitt högra knä på Söernes privathospital i Köpenhamn. När jag kom ner till Köpenhamn blev jag mottagen av Ole Steen, trevligt bemötande som vanligt. Vi var tre personer som var de första som opererades här. Personalen var supertrevlig och gjorde sig mån om att vi skulle förstå dom. En sak som jag uppskattde var att Ole Steen ringde efter fem dagar och frågade hur jag mådde. Det har aldrig hänt mig förut. Icke att förglömm är Terese på Tudorkliniken som alltid är behjälplig och glad.

 • Charlotte says:

  Mycket nöjd med mitt besök. Trevligt och professionellt bemötande. Rekommenderas.

 • Wenche Lind says:

  Blev opererad i ryggen på. aCure privat hospital i lyngby av dr Peter Jensen o hans team den 24 Okt 2023 . TACK för ett underbart bemötande o SERVICE. Tack även till dr Ole Steen Jörgensen som skickade mig vidare hit . TACK även till sötaste underbaraste Katja för eftervården. Sicken service har blivit rejält bortskämd ❤️ Kan Varmt rekommendera detta underbara ställe !!

 • Anders Lavesson says:

  Blev opererad i ryggen på aCure privathospital A/S i Lyngby 2023-09-27.
  Jag blev mycket bra omhändertagen av Dr. Mikael och hans team.
  Vill även passa på att rikta ett tack till Katja och framförallt Sine som utförde ett fantastiskt arbete i eftervården. Jag är väldigt tacksam på det professionella sätt ni tog hand om mig!

 • Lars-Erik Wallstedt says:

  Jag tar alltid kontakt med Activemotion när jag har något problem med min kropp. Jag vet att jag alltid får den hjälp som behövs. Har varit mycket nöjd varje gång jag besökt Ole Sten.

 • Gustav Svensson says:

  Jag har innan skrivit i detta forum och säger det igen allt var mycket bra och även när jag efter 1,5 år var på återbesök så var allting så bra både med mig och Ole tack för ej vänlighet och bemötande

 • David Mitala says:

  Mitt andra besök hos Dr Ole Steen Jørgensen, alltid väl bemött. Väldigt informativt och inkluderande möte. Dr Steen Jørgensen visar otrolig känsla för dig som patient. Jag rekommenderar att ni bokar tid hos Ole Steen Jørgensen 🫶

 • Simon Hansen says:

  Underbart bemötande av all personal.
  Man blir verkligen uppassad.
  Maten håller returang kvalitet.
  Kan bara varmt rekommendera detta besök.
  Detta var min andra operation hos dem och blir lika glatt överraskad båda gångerna.
  Vill tacka all trevlig personal som passade upp mig nu igår 26-27/6 /2023. TACK

 • Anne-maria Smedberg says:

  Så bra behandling, vården och operationen var i första klass. Sköterskorna var fantastiska tog väl hand om mig. Maten var jätte god och rummen jätte bra.
  Kirurgen var toppen med sin team.
  Kan varmt rekommendera denna klinik till alla.
  Opereras i nacken och känner mig redan mycket bättre efter operationen än när kom hit innan.
  Tusen tack till hela teamet. Ni är guld värd.

 • Mats Flinck says:

  Här har övrig sjukvård mycket att lära
  Allt har varit 100% perfekt.
  Personal, bemötande,röntgen, operation , efterkontroll mm.
  Verkligen proffsigt rakt igenom.
  Ett stort tack till Er alla

 • Maria says:

  Har haft problem med en höft i cirka 10 år och har testat allt inom sjukvård och även alternativa vägar. Alla säger samma diagnos, men ingen har någon hållbar lösning.
  Blev rekommenderad Dr Ole av min fysioterapeut och väl hos Ole utförde han en snabb och proffsig bedömning samt behandling. Har varit helt smärtfri i cirka 4 månader för första gången på 10 år och det är ju smått fantastiskt! Har åter varit hos Ole och fått samma behandling. Har aldrig varit med om en snabbare och mer korrekt behandling – jag kan rekommendera Ole till alla jag känner. En eloge även till Therese och Mette för snabb handläggning! Tusen tack för er hjälp!

 • Ulla-Britt Möller says:

  Vill gärna framföra en stor eloge till Mette som alltid är anträffbar och tjänstvillig 💐. Känner mig trygg att kunna ha denna fina kontakt.

 • Ulla-Britt Möller says:

  Fick en ny knäprotes 8 febr 2023 i Lyngby av Ole Jörgensen. Fantastiskt fint mottagande vid första träff med Ole och tillika all hans personal. Kändes bra att gå med Kaj arm i arm till operationsbordet. Vilken fin service att kunna erbjuda sina patienter flera varmrätter mm som smakade utmärkt.
  Har och kan varmt rekommendera Dr Ole. Är jättenöjd ❤️

 • Eva Johansson says:

  Igår fick jag en ny höftled vid Activemotion i Köpenhamn. Allt har gått enligt plan. Kom dit kl 10 i går fm och ett dygn senare blev jag hämtad av min man. Då kunde jag redan gå upp och nerför trappor med kryckor utan större besvär. All personal så proffsig och vänlig. Ger Activemotion högsta betyg.

 • Fick en ny höftkula 12/1-23 allt gick bra trevlig personal o kunniga var uppe redan dagen efter o gick med en krycka…och service med mat o dryck var super,ett bra sjukhus o rekommendera

 • Kjell Ehrlin says:

  Opererade min högra axel i Lyngby 221005, fantastiskt bemötande från dag 1 av Ole Steen Jörgensen, fantastiska Mette i växeln är en pärla. Tog drygt 1 månad från första besök till operation, magnetröntgen utfördes direkt innan operation – Världsklass! Har opererat min vänstra axel för ca. 5 år sedan med samma åkomma som nu, (Impingement) och den vänstra axeln är 100 % bra, tog dock nästan ett år med rehabilitering men det var det värt alla dagar i veckan. Narkosläkaren Kaj gav även han ett proffsigt och trevligt bemötande.

  Kan och vill varmt rekommendera Activemotion med all deras fantastiska personal!

 • Gull-Britt Johnson says:

  Den 28 juni 2022 blev jag opererad i mitt knä efter endast fem veckors väntetid. Jag blev så väl mottagen på aCure hospital i Kongens Lyngby och kände stort förtroende för dr Ole och narkosläkare dr Kaj och hans team. En fantastisk eftervård med väldigt omtänksamma sjuksköterskor. Dagen efter operationen fick jag åter träffa dr Ole och han gick igenom operationsförloppet och jag fick också en skriftlig berättelse. Vilken effektivitet! Jag kan verkligen varmt rekommendera dr Ole Steen Jörgensen på Activemotion och ACure Hospital.

 • Eva Mårtensson says:

  Mycket nöjd med min operation hos handkirurg Michel, trevlig och hjälpsam personal, kände mig väl omhändertagen. Röntgen o operation, allt gjort samma dag. Tack så mycket, Mvh Eva Mårtensson

 • Ewa Magnusson Kroon says:

  Tacksam för otroligt fint bemötande och professionell handläggning från första besöket till höftledsoperationen. Under personal på Lyngby sjukhus. Högsta betyg åt alla!!
  Tack 🤩

 • Eva Harbig says:

  💐💐💐💐💐💐💐💐
  till er alla, Dr Ole, Mette, Louise och er alla andra
  Tusen tack 🙏 för snabb bedömning, op-tid, omvård efteråt, ringer hem o frågar hur man mår och hur det går.
  Man känner sig trygg och omhändertagen.
  Kan inte vara bättre.
  Ha en härlig sommar ☀️🏖
  Eva ”fru tå-krok” Harbig

 • Marianne Unnborn says:

  En trygghet att få Oles bedömning och den förtrolighet och kompetens man känner vid läkarbesök.Viktigt om detta så småningom blir ett ingrepp i knä.
  Tacksam för all kontakt och hjälp!

 • Marianne Unnborn says:

  En trygghet att få Oles bedömning och den förtrolighet och kompetens man känner vidl läkarbesök.Viktigt om detta småningom blir ett ingrepp i knä.
  Tacksam för

 • Jag fick väldigt snabbt en tid hos dr Ole för att diskutera mitt knäproblem. Det visade sig att jag behöver bli opererad och jag fick en tid för operation redan vid första besöket. Vid andra besöket togs alla prover inför operationen. Allt gick så smidigt och lätt, inga månadslånga väntetider. Jag är så glad och tacksam för det bemötande jag fick av doktor Ole och personal på Tudorkliniken i Skummeslövsstrand!

 • Carina Bäckman says:

  Ett mycket trevligt bemötande. Anders W är en mycket kompetent läkare och jag blev lättad över svaret. Kommer att skifta till Tudorkliniken.

 • Katja Andreasson says:

  Så nöjd med hela processen. Kände mig i trygga händer hela tiden. Allt gick väldigt fort. Alla har varit supersnälla och jag är så tacksam för allt. Allt var jättebra på sjukhuset. Aldrig haft så bra bemötande innan.

  Är så tacksam för allt verkligen. Håller äntligen på att få tillbaka mitt liv igen tack vare denna höft operation. Jag kan varmt rekommendera.

 • Gustav Svensson says:

  Jag vill bara ge lovord till Ole och hans personal efter min knäoperation
  Kom snabbt i kontakt med dom fick tid o sen klart allt gick på 2,5 mån
  Det är mer än vad man kan säga om den svenska vården som man går och betalar till
  Så jag kan bara rekommendera att folk med problem söker sig till Ole med personal

 • Kerstin lundberg says:

  Mycket nöjd med mitt besök. Trevlig o tillmötesgående läkarna. Kan varmt rekommendera denna kliniken.

 • Hans Johansson says:

  Efter åtta månaders lidande av spinal senos utan någon som helst hjälp av svensk sjukvård fick jag ett tips:
  Tag kontakt med Tudorkliniken i Halmstad dom har samarbete med Activemotion som opererar på acure i Danmark.
  Sagt och gjort efter fyra dagar var jag hos Ole i Skummeslöv. En vecka senare var jag på en undersökning hos Thomas Kjaer i Lyngby där vi beslutade om operation.
  28 dagar senare är jag tillbaka iHalmstad med fyra plattor och åtta skruvar i ryggen efter tre timmars operation: Rak i ryggen som en fura.
  Besöketoch omhändertagandet vid sjukhuset i Lyngby var helt underbart!
  Vilken personal på detta femstjärniga sjukhus slår ut allt annat i vårdvägran
  Tilläggas bör, när jag återkommit hem får jag en kallelse till ortopeden i Halmstad där man hade för avsikt att rensa ut i en kanal…
  Efter att ha varit 129 cm är jag nu uppe i normal längd,

 • HN says:

  Bara positivt. Bra bemötande . Snabbt förlopp från undersökning till operation.
  Trevlig personal.

 • Benkt Svederman says:

  Skummeslöv den bästa vårdcentralen i Sverige . Otroligt fint bemötande, hög service nivå. Korta ledtider till röntgen och operation. Ole är en klippa med sitt team i Sverige och Danmark . Har nu blivit opererad för andra gången för spinal stenos och hoppas på stor förbättring . Tänk om all vård i Sverige skulle fungera som i Skummeslöv eller hos active motion då är Sverige bäst i världen. Stort tack till all personal🙏🙏🙏🙏

 • Sören Lundh says:

  Besök med undersökning och instruktioner den 28 oktober hos Ole Steen Jørgensen på Cura -Kliniken i Malmö samt operation den 10 november i Kongens Lyngby är imponerande.
  En lyckad operation, ett fint bemötande och omhändertagande av alla sjukhusets medarbetare upplevdes mycket positivt. / Sören Lundh

 • Gustav Svensson says:

  Hej jag var på besök hos Ole för en cortison spruta och som man är så prata man på om vad man hade gjort o lite besvär , då tog Ole sig lite tid och förklara om operationen på knäna som är slitna och hur det kom att bli bara det är positivt att man tar sig tid ,
  Så det blir till att ta kontakt med Ole om vidare undersökning
  Tack så mycket

 • Gustav Svensson says:

  Det jag har träffat Ole var en kort stund med cortison spruta men som jag är så har jag inte svårt för att prata om ett annat problem som gällde slitna knän och den korta stunden gav mig mycket mer än allt annat som jag gjort så jag är mycket glad för att haft turen får jag hoppas att träffa Ole

 • Sverker Björk says:

  Gott bemötande, väldigt trevlig personal, god mat, bra vård. Kan det bli bättre! Rekommenderas!

 • Kjell Bülund says:

  Efter att under minst ett halvt år haft svårt att använda höger ben på grund av väldiga smärtor ordnade dr Ole vid Activemotion i Skummeslövsstrand en s k MRT av min ländrygg. Den visade sedan en klar spinal stenos på flera nivåer. Genom dr Oles försorg fick jag en vecka senare träffa ryggkirurgen dr Michael Nielsen i Malmö för bedömning. Ytterligare en vecka senare, den 1 september, opererade dr Michael mig vid aCure PrivatHospital i Kongens Lyngby. En mycket lyckad operation och ett helt fantastiskt omhändertagande på sjukhuset. Hemfärd påföljande dag och uppföljning fem veckor senare av dr Michael.
  Det är bara att ösa lovord över detta ofattbart snabba och professionella bemötande. Ett stort och varmt tack till dr Ole och dr Michael och deras team.

 • Stefan Adolfsson says:

  För 4 veckor sedan kontaktade jag Active motion för första gången och nu ligger jag nyopererad med nytt knä och väntar på att bli utskriven. Detta är nästan för bra för att vara sant. Detta blev min 31 ortopediska operation pga idrottsskador och jag har aldrig tidigare blivit bemött och hanterad på ett bättre sätt. All heder till Dr Ole och hans team..👏👏👏

 • Joy Persson says:

  Jag är otroligt tacksam för att jag hamnade hos Dr. Ole.
  Ridolycka med fraktur i sacrum, men ingen trodde på mig när jag påtalade smärta i mitt knä.

  Nu nästa vecka ska jag äntligen på MR röntgen samt träffa en specialist i Köpenhamn då Ole tror där är mer än ett ledband av.

  Tack för att ni tror på mig ochndet super-bemötande!👏🏼

 • Sigun Ljungman says:

  Jag lämnar högsta betyg till Dr Ole!
  Trevligt bemötande och trygg och proffsig behandling och råd.
  Tack!

 • Annelie Ringstrand says:

  Tack för. Ole för din proffsighet. Jättenöjd med min knäoperation ser framemot nästa knä. Tack till den vänliga personalen på a Curry Privathospital i Kongens Lyngby. Ett tack till Mette som ställde upp med transport. Högsta betyg till ActiveX Motion. Tusen tack än en gång.

 • Renata Lundin says:

  Att en människa ska behöva känna sig så liten, och inse att man betyder så lite för myndigheterna.

  Jag är så otroligt besviken på den svenska sjukvården så jag finner knappt några ord.

  Jag har under större delen av mitt liv arbetat och betalat skatt varav en stor summa har gått till landstinget per år.

  Dessa pengar har jag inte behövt nyttja särskilt mycket förrän nu..

  Redan för många år sedan har man konstaterat att jag behöver nya höfter.

  Men inga åtgärder vidtogs, min livskvalitet försämrades successivt till den milda grad att jag till slut blev sängliggandes på heltid.

  Min stackars man tvingades ta mer och mer ansvar då vi slutligen av förklarliga skäl inte längre kunde dela på hushållsuppgifterna.

  Min man blev min vårdare, vilket i sin tur innebar att han fick börja offra sina egna åtaganden, sina intresse och sin egna fritid, vilket i slutändan försämrade även hans livskvalitet och gav honom inre stress.

  För nu vårdade han TVÅ (2) st anhöriga på TVÅ (2) olika orter, sin mamma i Malmö och mig sin fru i Sjöbo. Ohållbart i långa loppet inser alla med lite sunt förnuft, men min man har gjort detta i några år nu.

  Dom få gånger jag lyckades få tid hos svenska ortopeder, så sa dom bara “gå ner i vikt och vi kan operera dig”.

  Hur ska man gå ner i vikt när man i stort sätt bara ligger i sängen pga smärta i höftleder?

  Jag är oerhört tacksam att jag blev tipsad om Activemotion och världens mest mänskliga och empatiska ortoped Dr Ole Steen Jørgensen.

  För honom var det aldrig några problem.
  Hög eller låg BMI. Han försöker hjälpa alla.

  13 dagar efter första besöket åkte vi till Danmark och jag har nu fått min höftprotes!

  Personalen på det privata sjukhuset aCure har tagit hand om mig oerhört väl.

  Dr Ole besökte mig några gånger efter operationen och förklarade allt jag frågade om.

  Dagen efter åkte jag hem till Sverige.

  Även då, kunde jag kontakta Dr Ole och prata om mina farhågor.

  Idag 19 dagar efter op, känns allt bra.
  Mycket bra!
  Dr Ole är en ängel. Är så tacksam för all hjälp jag fått.

  Plötsligt börjar livet visa sig från en positiv sida och hoppet är tillbaka.

  Ett stort tack till Dr Ole och hela hans team.

  Lämnar högsta betyget.
  10 stjärnor av 5 möjliga.

  Renata Lundin

 • Lennart Pålsson says:

  Mycket nöjd med min behandling, med ett väl bemötande och snabbhet, skulle man vänta i ett år vet man inte
  hur man skulle klarat detta. Likaså att man får samtal efter sin hemkomst om hur man mår .
  Det känns tryggt.

 • Karin N Jansson says:

  Jag är så nöjd och tacksam. Glad att jag fick kontakt med Ole och hans team.
  All bemötande har varit positivt, vänlighet och omtanke. Mycket trevlig personal och bra vård på Aktivemotions sjukhus i Kongens Lyngby. Dessutom fantastiskt god mat 🙂
  Tack Ole och ditt team.

 • Michael Skarenstam says:

  2 dagar efter jag kollat på deras hemsida fick jag tid. Ett mycket proffsigt bemötande med en grundlig undersökning och vid samma möte var alla papper och recept klara, tydliga instruktioner vad jag själv skulle göra innan operationen. 3 veckor senare blev det en knä operation. Ett fantastiskt bemötande på sjukhuset, så är så nöjd med bemötande och operationen. Knappt en vecka senare ringer Ole Steen upp mig en söndag och frågar hur det går.
  Kan varmt rekommendera ACTIVEMOTION

 • Ibrahim says:

  Framför allt vill jag TACK er alla personalen och läkare som jobbar i Activemotion och särskilt Dr Michel som har opererat min rygg . Jag känner mig mycket bättre än förut . Ni var jätte snälla och bra med mig och mina bekanten!

 • Renata Lundin says:

  Otroligt bra bemötande. Något jag aldrig tidigare upplevt. Dr Ole och hans personal är så trevliga och empatiska.

  Har fått tid på höftplastik inom 14 dagar från första besöket!

  I början av juni ska det ske.

  Tack. Tusen tack. <3

 • Dorothea Liebel says:

  • När jag ringde till Activemotion fick jag både bra information om vad som gäller och en tid hos ortopeden Ole Steen Jørgensen nästan omgående. Jag blev mycket vänligt bemött, även de gånger jag ringde igen för att jag hade flera frågor.

  • På mitt besök hos Ole Steen Jørgensen på Cura Kliniken i Malmö fick jag en bra förklaring om vad röntgenbilden på min höft visade och vad en operation av denna skulle innebära och kunde ge. Ole gjorde detta utan att bolla fackuttryck, mycket begripligt. Likaså fick jag ställa alla frågor jag hade i lugn och ro, för det var mycket att ta in, jag kände mig aldrig stressad.

  • Både jag och min man, som skulle köra mig till operationen i Danmark, fick hjälp att få det Covid-test som krävdes för att komma över gränsen. Gratis dessutom! Ett varmt och vänligt bemötande av både Ole och annan personal som fanns på plats på vårdcentralen i Skummeslövs strand.

  • Operationen skedde i Acure Privathospital i Kongens Lyngby, Danmark. All personal har varit ytterst tillmötesgående, det rådde en varm och vänlig atmosfär där det var lätt att känna sig avslappnad och väl till mods, trots nervositeten inför en ändå rätt stor operation (för mig). Efter operationen fanns ”alla” där då jag vaknade och jag fick prata med Ole. Sedan blev jag inte lämnad ensam då jag hade mycket ont, det fanns någon hos mig tills jag mådde bättre. TACK för det.

  • Tiden till hemgång dagen efter avlöste trevliga sköterskor varandra med att titta till mig, serva med smärtlindring, goda råd, gott fika, god mat, kaffe med kex och godis och allt jag kunde önska mig. När jag själv önskade det. Även Ole kom och hörde sig för hur det var – och ringde på kvällen för att önska sina patienter god natt (har jag aldrig varit med om 😊) Också innan hemgång kom Ole förbi för att höra hur jag hade det och om det fanns några frågor.

  • Efter en incident hemma fick jag komma till mottagningen den tid jag kunde själv. Ole lyssnade, kollade, förklarade och lugnade mig att inget hade hänt. Det var precis det jag behövde just då.

  TACK TILL OLE OCH HELA TEAMET!

 • Annelie Ringstrand says:

  Underbart bemötande av Ole Jørgensen på Cura Kliniken i Malmö. Sköterskan alltid lika trevlig och tillmötesgående när man ringer. Ser framemot operationen av vänster knä i juni och sedan höger knä längre fram.

 • Roland says:

  Stor eloge till Dr Ole och hans team. Hos activemotion sätts verkligen patienten i centrum.
  Efter två knäoperationer kan jag konstatera att bemötandet är mycket proffsigt, engagemanget och tålamodet stort. Så nöjd.

 • Roland says:

  Stor eloge till Dr Ole och hans team. Hos activemotion sätts verkligen patienten i centrum.
  Efter två knäoperationer kan jag konstatera att bemötandet är mycket proffsigt, engagemanget och tålamodet stort . Så nöjd.

 • Elisabeth "Bettan" Pehrman says:

  Ett helt fantastiskt bemötande av alla med mycket vilja och kunskap att hjälpa och vägleda. Dr Ole Steen Jörgensen har gett mig mitt liv och glädje tillbaka. Tack så jättemycket!! Hans sjuksköterska Therese är en ängel som bistår med all sin kunskap och stöttning. Från första läkarbesöket i Halmstad hos Dr Jörgensen till röntgen, läkarbesök hos Dr Thomas Kiar och operationen i Kongens Lyngby på ACure Privathospital, har allt känts så tryggt, förtoendegivande och proffesionellt! NI ÄR ALLA GULD VÄRDA<3

 • Niklas Ekman says:

  Mycket bra och snabb service. Enkelt och tryggt.

 • Inga lill says:

  Är mycket mer än nöjd, det gick snabbt att få tid, enastående personal, skicklig kirurg och svarar bra på mina frågor. Bästa kliniken och vill verkligen rekommendera activemotion

 • Mirko says:

  Är så nöjd med min operation hos er Olle!
  Din personal är helt fantastisk och hjälpsam.
  Tack än en gång
  🙏🏼🙏🏼

 • Susanne Gustafsson says:

  Hej på er!
  Jag hade en tid bokat hos er för en mycket krånglande Axel efter ett fall.Tyvärr fick jag lämna ett sent återbud men hoppas att jag återkomma till er.Vi fick akut sjukdom i familjen-jag har gamla föräldrar som är helt beroende av mig.Jag hoppas ni förstår att var tvungen att lämna återbud.Under rådande pandemi vågade jag inte komma till er ifall mamma hade alla klassiska symtom.Hon är inlagd nu och vi hoppas hon ska klara detta.Hon är över 80 och är en typisk riskpatient.
  Jag hoppas att jag får återkomma till er-jag har bara fått så fint bemötande och längtar att få rätt på den här värkande axeln.
  Stort tack på förhand och jag hoppas ni förstår det sena återbudet.
  Föräldrarna går först i de här sammanhangen.Vi hoppas att hon klarar av denna ”smällen””.Vi testades i fredags och får svar på måndag.Jag hoppas ni förstår läget och att jag är välkommen tillbaka.
  Stort tack så hör jag av mig igen!
  Jag försökte nå er så fort jag fick beskedet och ringde även Curaklinikens växel.
  Stort tack så länge och jag önskar en ny tid hos er om det är möjligt trots sent återbud.
  Tack på förhand!
  Susanne Gustafsson

 • Osama maani says:

  Hur bra som helst! Mycket nöjd med behandlingen. Jag gjorde en operation för min axel där hade jag smärta i mer än 4 år. Jag fick träffa Ole 2020 och han bedömde en operation sen fick jag en tid hos Adeas sjukhuset där gjorde en extrem bra läkare operationen på absolut bästa sätt.
  Jag kan vara den nöjdaste och gladaste patienten efter behandlingen.
  Ibland man kan inte beskriva hur nöjd man är.
  Tack så jättemycket.

 • Gunilla Svensson says:

  Efter diagnos (spinal stenos) i början av september fick jag besked från region Skåne att väntetiden för operation var omkring ett år, kanske mer pga covidsmittan. Träffade dr Jörgensen på activemotion den 5 oktober och blev opererad den 8 december på sjukhuset i Kongens Lyngby. Kortare väntetid är väl omöjligt. Bra förklaringar och svar på mina frågor. Trevlig personal och god mat. Rekommenderas på det varmaste!!!

 • Doktor Ole är jätte snäll och hjälpsam
  Fantastisk service. Trevlig personal och fick hjälp med honom efter fem år behandling med min axel. Äntligen jag skulle ha borta smärtan pgv D Ole.

 • Karin Rimvall says:

  Efter första besöket igår har jag nu fått hopp om att mina höftsmärtor nog ska bli bättre inom en överskådlig framtid. Snälla sköterskor i telefonen som ger sig tid att svara på frågor, kunnig och förtroendeingivande läkare. Jag upptäckte er existens av en slump när jag googlade på ”höftsmärtor” i förra veckan. Jag önskar jag gjort det tidigare!

 • Tommy Berggren says:

  Bra bemötande fick tid för undersökning på bara några dagar och den oron jag bar med mig släppte lite då allt gav mig en känsla av att äntligen få veta vilket tillstånd jag var i.

  Tack 🙏

 • Dr. Ole är kunnig ortoped, lyssnar på pacienten och svarar tydlig på alla frågor. Helt fantastisk. Efter besöket mådde jag mycket bättre. Rekommenderar hjärtlig Dr. Ole Jörgensen.

 • Ole Ljungström says:

  Plötsligt en dag började jag få kraftiga smärtor i Vänster underben. Första läkarstationen ville inte göra annat än att skicka till fysioterapeut. Byte läkare. Nästa skickade mig till Lund resp Helsingborg för att
  kolla flödet arteriellt samt neurologisk under sökning av vänster ben. Ingenet onormalt. Hade nu blivit rekommenderat ActiveMotion, Dr Ole Steen Jörgensen, Tudor, Halmstad. Efter undersökning konstaterade han att det troligen rörde sig om SpinalStenos., och föreslog MRT av ländryggen. Den 12 maj gjordes röntgen. Resultattet pekar klart på Spinal Stenos. Remiss går till Ortopedi Skånes Universitets sjukhus.
  26 juni svarar de “Vi har ingen möjlighet uppskatta väntetiden.” Det rör sig säkerligen om minst 1/2 år.
  under tiden order ActiveMotion operation på Mölholm Privethosptial, Vejle, Danmark på några veckor!

 • Cattis says:

  Trygg och förtroendegivande Ortoped, Steen Ole Jörgensen. Otroligt skönt att slippa ställa sig i kö till ortoped på Halland sjukhus. Fick kortisoninjektion i vänster axel i förrgår. Igår hade jag riktigt ont av den men idag är det i alla fall lite bättre. Är säker på att någon dag konvalescens till behövs och att jag sedan kan träna vidare. Fick tydliga instruktioner av dr. Ole för att förebygga att jag får besvär igen. Stort tack! Kan verkligen rekommendera ett besök hos Ole, om man har besvär.

 • Per Holstein says:

  Tack för ett fantastiskt bemötande. Tillgängligheten är också ett väldigt plus. Både innan operation och väl på plats. Ständigt någon som bryr sig och frågar om man behöver något. Tydlighet och förtroende präglar hela arrangemanget. Ser nästan fram emot nästa knäoperation. 🙂

 • Lismari says:

  Tack för ett bra bemötande av er alla på Activemotin och snabb behandling. Allt har hittills fungerat mycket tillfredställande och allt fortskrider bra.

  Jag kan varmt rekommendera er till andra som är i behov av hjälp. Av Ole Jörgensen får du ett tydligt och klart besked av vad som behövs göras.

  Min upplevelse av Privathospitalet Mölholmens var helt fantastiskt.

  All personal var vänliga och omtänksamma. De förklarade på ett bra sätt och var tydliga med vad som kom att ske under min vistelse där. Min ångest och oro inför operationen togs på största allvar och bemötandet från personalen ingav stor trygghet och gjorde att jag mådde bättre. Efter hemkomsten har även uppföljningen per telefon varit mycket bra.

  Jag kan varmt rekommendera dem och jag tackar för det fina minne jag har härifrån från min operation den 13 januari 2020.

  Hälsningar Lis-Mari Bomark

 • Carol says:

  Ole gav från första mötet ett trevligt och kompetent intryck och det visade sig också vara rätt. Det konstaterades att jag behövde operera min höft vilket skulle ske på Privathospitalet Mølholm i Vejle, Danmark. Jag blev uppringd från sjukhuset av sjuksystern Susan för bokning av tid och fick samtidigt en massa information. Samma information kom senare på e-mail och det kom ytterligare information from Activemotion på svenska, vilket är smidigt om man inte förstår danska så bra.
  Hela mottagandet på sjukhuset, operationen och vården innan jag fick åka hem dagen efter var toppklass. Jag var lite nervös eftersom jag aldrig legat på sjukhus tidigare eller opererat mig innan men den nervositeten bemötte de på ett väldigt fint sätt. Fantastisk personal som verkligen månade om mig på alla sätt och vis. Alla från kirurgen Claus, sjuksyrrorna Susan, Anne, Lone, Alonissos m.fl, narkosläkaren, sjukgymnasten Anne och alla andra, var helt underbara. Väl hemkommen och en vecka senar så blev jag också uppringd av Susan, som förhörde sig om hur det går för mig med medicinering, vård av sår etc. Så hela resan från första kontakten till idag, en vecka efter operationen, hade inte kunnat vara bättre på något vis.

 • Tara bellini says:

  Opererade främre korsbandet i januari I Vejle, åkte 3h från Malmö. Opererades av Kaspar. Hade världens bästa sjuksköterskor, kollade till mig hela tiden. Erbjöd mig mer mat, kakor, läsk och all hjälp jag hade kunnat behöva. Fick en liten kasse med info och medicin schema och ett litet brev från Kaspar som förklarade vad han gjort och hur det gått och där han önskade mig lycka till. Är SÅ TACKSAM att jag fick komma till er i Vejle. Var lite orolig vid sövningen, hade åkt långt och var helt ensam och sköterskan höll min hand, de kändes väldigt tryggt allting. Den bästa sjukhusvistelsen jag haft!!!! Tusen tusen tack till Den första sjuksköterskan lite äldre kvinna med kort hår kan inte minnas hennes namn va så nervös på morgonen och Kristina (tror jag hon hette) och såklart Kaspar!! Är verkligen nöjd och mina stygn ser jättefina ut, inget var inget blod ingenting. Önskar jag kunde gå på rehab hos er, fast det är lite långt.
  Stor Kram Tara

 • Katarina says:

  Är detta på riktigt??❤️❤️❤️
  I morse var det dags. Jag anmälde mig på Activemotion ortopediska klinik i Vejle. Vi körde rakt fram i ca 25 mil på en motorväg för att komma hit. Tre broar varav 2 var betalbroar
  Morgonen började med en fantastisk miljö. Frukt och dricka överallt och en lugn skön stämning
  Först en vanlig slätröntgen med referenskula och sen ett samtal med
  narkosläkaren. Sövning som varar så länge det behövs därefter stängs den av och du är vaken nästan omgående. Inget uppvak utan du vaknar på ditt rum och har hela tiden kontakt med samma sköterska som hela tiden finns där med sina frågor: ont, vill du ha något?

  Jag har då valt mat från meny.
  Förrätt; tigerräkor
  Middag; lax
  Efterrätt glass
  👍👍👍
  Detta var då en del av det praktiska om plats och mat.

  Efter röntgen i morse fick jag sen kläder att ha här och sen kom då min idol och hjälte Kjeld Söballe. Han förklarade att min benskillnad är stor, mer än 5 cm, och att han förmodligen inte kan rätta hela den. Då får jag ha skor med klack OM inte det går.
  Han lovar att göra sitt bästa och säger att du har en mycket svår artros som verkligen behöver prioriteras och opereras. Han tror även att det finns någon skada sen långt tillbaka men att det inte spelar någon roll nu.
  Lite ledsen över beskedet om längden kommer jag till op och möts av de mest fantastiska människorna du kan tänka.
  Snabbt får jag ”berusningsmedel” och då mår jag plötsligt jätte bra👍👍
  Därefter säger en leende person till mig.
  Sov gott! och sen släckte dom lampan.
  Nästa gång jag vaknar är jag på rummet och då har jag ont.
  Skala 1-10 en 8.
  Snabbt åtgärdas detta och efter några minuter så 3
  Detta gör att jag sover större delen av dagen men vid 16 är jag vaken.
  Då kommer en leende Kjeld och tar bort täcket och visar mig.
  BENEN ÄR LIKA LÅNGA!!
  Då grät jag. Vilken lycka.
  Han berättar att allt gått mycket bra och att höften var slut. Den behövde verkligen bytas.
  I dags läget ff ont i min skinka men den verkar släppa och vadå ont i skinkan tidigare har jag haft ont från skinkan ända ner i foten. Den ska tränas bort. Den som fått ta all snedbelastning.
  Jag har varit uppe och gått med en gåstol och jag har varit på toa. Jag har gått en liten på rummet
  Jag har bara fått paracetamol och mår förträffligt.
  Vid sidan om mig ligger en dam som efter att ha varit runt på en massa platser fått veta att hennes nackkotor 5 och 6 växt ihop och detta har gjort hennes liv till ett helvete.
  Hon ska nu i natt sova sin första natt efter åtgärden och hon är så glad.
  Hon har op smärta men inget annat.
  Hon är så kär hon var så glad för min skull så hon grät.
  Mina vänner detta är outstanding det mest otroliga jag upplevt.
  Jag är i himlen.

  Skickat från min iPhone

 • Eva Wranegård says:

  Ett stort och varmt tack till Ole Steen Jörgensen som remitterade mig till Vejle där jag fick möta Mogens Bach Pedersen, Hanne och all övrig fantastisk, professionell och vänlig personal i samband med min ryggoperation. Inte minst uppföljningen där Hanne ringer och frågar hur jag mår.

 • Anna says:

  Trevligt och mycket tryggt bemötande
  Opererades av Ole 2010 mycket lyckat!!

 • Eva Mårtensson says:

  Ett stort tack till Dr. Peter J. för trevligt bemötande och snabb operation, endast 12 dagar efter att ha varit hos Dr. Ole J. Sånt händer inte i Sverige där man får vänta år varje gång. Än en gång tack.

 • Anja Fagerlund says:

  Trevligt och proffsigt bemötande ,inga väntetider!

 • Christian Holst says:

  Helt fantastisk bemötande och omhändertagande. Opererades i Vejle och är mycket nöjd, även information och vård var toppen, hade gärna stannat några dagar till.

 • Emelie Didriksson says:

  Fantastisk service. Trevlig personal och fick hjälp direkt.

 • Michael Synnergren says:

  Ett proffsigt omhändertagande från början till slut. Rekommenderas verkligen. Du känner dig välkommen av alla och de bryr sig om dig innan du ska opereras, under tiden du ligger inne och tiden efter operation. Tack.

 • Elsie Eriksson says:

  Jag var hos er och fick en halvprotes i knät den 12-8-19. Det var en mycket fin upplevelse och fin mottagning mycket trevlig personal. Jag skriver nu detta 8/10 det har väl gått bra men jag har ont fortfarande och knät är varmt när jag har rört mig mycket. Jag går hos sjukgymnast ca. 1 gång i veckan hon har varit nöjd hittills. Jag tackar för ett mycket trevligt bemötande.

 • Lena Östlund says:

  Fantastiska läkare och personal. Kände sig väl omhändertagen och alla kändes professionella.
  Min andra axeloperation som gjorts i Danmark och som jag kommer rekommendera andra att söka till vid behov.
  Tack särskilt till Ole och Viggo som gjort ett fantastiskt jobb

 • Bojan says:

  Jag opererades för nån vecka sedan, i underarmen och ovansidan plus undersida av handen. Jag kan bara säga att personalen är professionell, från min doktor i Sverige Dr Ole Steen Jørgensen till alla i Vejle som var supertrevliga och vet vad dem gör. Väldigt tacksam att väntetiden inte är som i Sverige då man får vänta här i flera månader på att få tid för konsultation och sen för operation också. I Vejle fick jag operation drygt en vecka efter min möte med Dr Ole Steen Jørgensen och min besök på MR. Tack vare hans skicklighet så är jag idag opererad och kan se fram emot en smärtfri hand som skadades i arbetet och kommer behöva användas rätt hårt ca 30år till i jobbet.
  Stor tack till bästa kirurgen Peter Jørgsholm och all personal på kliniken i Vejle som har varit så trevliga och väldigt professionella.

 • Per Olov Persson says:

  Vilket ställe. Snabb hjälp och tydligt besked. Klart vad som gäller för mig. Super. 👍👍👍👍

 • Antje Wolf says:

  Hej ni allihopa i Privathospitalet Molholm i Vejle!
  Jag heter Antje och blir opererad på min rygg den 19.08.2019. Ni har varit så underbart snällt mot mig och min man Uwe.
  Jag var så rätt och ni var så himla lugnt.Vi er fortfarande så imponerad. Ha man möjlighet och kan välja, så är det eras hospital. Det kändes direkt att man är “Välkommen”. Alla som jobbar i hospitalet är väldigt engagerad och hjälpsam.
  Vi ville tacka till er alla.
  Ett stort Tack till Neurochirurg Mogens Bach Pedersen och Hanne och Hanne och Narkosläkaren och hon som ha tagit hand om mig efter operation.
  Ett stort TACK med till Ortopeden Ole och min läkare Karl.
  En gång till :” Ni ha varit fantastiskt.”
  Stort Kram Antje och Uwe

 • Wenche Lind says:

  Tack för all hjälp o super bra bemötande av Dr Ole.S Jörgensen & Therese på Active motion.Tack till röntgensköterskan som tog så väl hand om mig när jag fick lite panik inne i röret.
  Tusen TACK till Dr Hans Viggo Johannsen som opererade min axel, narkosläkare o andra underbara sköterskor /personal på Mölholms privathospital i Veijle den 8/8-2019.
  Sån service borde alla sjukhus ha.
  Tog bort stygnen igår o det såg super fint ut var dessutom på återbesök hos Dr Ole som sa att allt såg fint ut. Tillbaka igen om 3 mån. Så nu är det bara rehab kvar. Tack till fysioterapeuten för alla goda råd. JAG lyder dom till punkt o pricka.Dessutom skönt att bara behöva vänta 6 v på operation o inte 6 mån..
  Så glad o nöjd👍🏻👍🏻👍🏻

 • Emilie Kaledina says:

  Tusen tack för ett professionellt och trevligt bemötande av Dr. Ole S.Jörgensen och Therese på Active Motion. Tiden för operationen kunde även anpassas efter mitt önskemål. Särkilt skulle jag vilja tacka dr Hans Viggo Johannsen som opererade min axel, narkos läkare samt all personal som varit med den dagen och tagit hand om mig på Mölholm privatsjukhusden 7/6 2019! Tusen tack! Vi spenderade en fantastisk dag i Odense och Vejle, en dag innan operationen. Resan hem, från Vejle till Halmstad, efter narkosen gick bra! Operationssåret har läkt bra och knappt syns efter agraffer. Nu gäller det bara att träna upp axeln/armen att göra som man vill och följa de råd som jag har fått på plats från en fysioterapeut i Danmark. Snart är det dags för återbesök hos Ole igen! Fint att det finns en sådan möjlighet att korta tid inom vården!!!!!

 • Dick Håkansson says:

  Opererade min höft på Mölholms Privathospital i Vejle den 8/5.
  Det har varit en fin upplevelse från första stund, med mycket kunnig och trevlig personal.
  Stort tack till Ole Steen Jörgensen som ordnade att operationen blev av så snabbt.
  Nu hänger resten på mig själv, med träning o promenader så ska detta bli mycket bra. Dick

 • Roger Bengtsson says:

  Förstklassig sjukvård o omsorg
  En mycket fin erfarenhet hur sjukvård
  Skall fungera enl min uppfattnig
  Kan starkt rekommendera er till resten av norden.. en stor kram till er alla
  Mvh Roger Bengtsson

 • Elisabeth Clemmedson says:

  Trevligt och proffsigt bemötande av Ole Jörgensen och all personal på Privathospitalet Mölholm. Fick tid för operation snabbt och personalen gjorde allt (och lite till ) för att man skulle må så bra som möjligt. Alltså ett stort engagemang av alla. Eftersom samarbetet är nytt var inte alla rutiner och riktlinjer helt inarbetade mellan remitterande läkare och sjukhuset. Men det ordnade man snabbt till det bättre. Efter hemkomsten hade jag telefonsamtal från både remitterande läkare Ole och sjukhuset inom en vecka. Dessutom ett första återbesök en och en halv vecka efter operationen. En sådan ypperlig vård har jag inte varit med om tidigare (har själv arbetat inom vården i Sverige i över 40 år. Jag kan även nämna att Ole samordnade så att min man fick gjort en mindre handoperation samtidigt som min operation.

 • Hans-Olof Hansson says:

  Har varit på Mölholms Privathospital i Vejle och fått min andra knäled utbytt. Har varit en fantastisk upplevelse från första stund med trevlig/vänlig och serviceinriktad personal. Ingen nämnd och ingen glömd. Tack till Ole Steen Jörgensen, som ordnat att jag fick komma hit även om det tog lite tid innan det blev bestämt. Nu är det bara att hoppas att rehabiliteringen skall gå lika bra. STORT TACK ! att det blivit gjort , för nu kanske mitt liv kan börja på nytt utan smärtor. Hälsningar ! Hans-Olof !

 • Mats says:

  Har bara bra erfarenhet av er och bemötandet har varit mycket bra och kunnighet och inga långa väntetider bara +++++.

 • Inga Bolander says:

  Fick snabbt tid för operation och en hel planering på en gång.
  Blev opererad 25/2 19 och allt har gått över förväntan. Man känner sej
  omhändertagen och både Ole Steen Jörgensen och Terese verkar måna om varje
  patient.

 • rolf almkvist says:

  Opererade min höft på Kysthospitalet den 27 februari mycket nöjd och fantastiska Ole Jörensen med sin skicklighet,
  omtanke och värme gäller även Therese och personalen på hospitalet!! Så otroligt nöjd!! En upplevelse som jag gärna
  delar med mig!! Varmt tack!!

 • Jan Sjöqvist says:

  Mycket trevliga och proffsiga möten hela tiden. Från första besöket med remiss från Dr. Karl på Tudor-kliniken, all info från alla sköterskor med Terese i spetsen. Utförd axeloperation 180905 i Skodsborg av
  Dr. Ole Steen Jörgensen. Hjälp med riktigt bra och noggrann rehab på Tudorkliniken i Halmstad av sjukgymnasterna Kristin och Henrik. Bra återbesök hos Dr. Ole Steen J. 190226 nästan sex månader efter ingreppet. Nu är det hög tid att ta fram golfklubbor och padelrack igen lagom till våren 😃😎.

 • Lars Karlsson says:

  Mycket trevligt och förtroendeingivande möte. Kändes “familjärt” och lättsam. Ser fram emot nästa möte.

 • Charles Crane says:

  Jag är extremt nöjd med den behandling som jag har fått hos Active Motion. Fick snabbt träffa en läkare som var både kompetent och kommunikativ (på olika språk). Röntgen ordnades samma dag (skönt eftersom jag hade rest från Linköping). Knäoperationen på Kysthospitalet i Danmark gick långt över alla mina förväntningar. Varför fungerar det inte så i Sverige? En stor eloge till Dr. Ole Steen Jörgensen med sjukhuspersonal i Danmark, och till Terese m. fl. på Tudorkliniken i Halmstad. You’re simply the best!

 • Wenche Lind says:

  Fick komma snabbt o fick hjälp direkt. Trevligt bemötandet o mkt trevlig personal.

 • Marianne Svalander says:

  Trevlig och kompetent läkare, det kände jag direkt. Också bra på att informera och förklara, vilket skapar trygghet. Skönt också med samma läkare hela tiden. Fick prata med honom före operationen och sedan tittade han till mig flera gånger innan hemgång. Fantastiskt sjukhus med eget rum, god mat och personal som verkligen bryr sig.

 • Ingmargret eliasson says:

  Mycket bra bemötande tack för all hjälp

 • Ingrid Fransson says:

  Tack Ole för att jag efter kortisonsprutan kan komma ur sängen själv och få på kläderna själv och köra bil och mycket mer. God Jul o Gott Nytt År

 • David Borg says:

  Väldigt bra bemötande, proffsigt, trevligt och informativt.
  Stort tack och hopp om att ni bevarar denna höga kvalité på service!

 • Emilie Kaledina says:

  Jag fick tid dagen efter jag har ringt. Bra bemötande av en fantastiskt duktig läkare och kirurg, Ole Steen Jörgensen.

 • Irene Gunnarsson says:

  Irene Gunnarsson:
  Jag fick tid inom en vecka. Jag är mycket tacksam över att få ha träffat dr Ole. Jag blev mycket trevligt bemött av en empatisk och kompetent läkare. Jag fick behandling samma dag. Dr Ole var lätt att prata med och jag fick svar på frågor jag hade.
  Tack dr Ole och dagens ros går till dig!

 • Janos Wencel says:

  Mycket bra bemötande trevlig personal och Ole en fantastisk ortoped. Jag är jätte nöjd och det gick fort från första gången jag träffade Ole till operation.Tack även till Tudorkliniken som hjälpte mig med bokningar av röntgen osv.

 • Per Larsen says:

  Tack, för en professonelt ock vänlig bemötende af Ole Steen Jörgensen ock personal på Kyst Hospitalet Skodsborg. Det har blivet så bra, et stort + kort väntetid , snabbt, enkelt. ActiveMotion skiver Vi tager vores motto alvorligt, ock ja det förstår jag nu. Tack. Per

 • Pär says:

  Tack vare Dr. Ole Steen Jørgensen fick jag göra en uppföljande MRI av mitt vänstra knä i Danmark, något som förvägrats mig av svensk sjukvård. Jag blev dessutom bemött med både kompetens och öppenhet inför nya behandlingsmetoder, vilken pga okunnighet saknas hos de flesta andra ortopeder och även hos sjukvårdsmyndigheter i Sverige.

 • Marianne Gullbrand says:

  Utmärkt att kunna boka sin tid på datorn, gott om tider för besök hos ortoped är ett stort plus. Väsens-skilt från vanlig svensk sjukvård!! Trevligt bemötande!! Är så glad att jag hittade ACTIVE MOTION. Tack för att ni finns!

 • Staffan Holmgren says:

  Fantastiskt bemötande från första besöket – då röntgen och bokningar ordnades per omgående – till operationen i Danmark. Utmärkt sjukhusvård. Man känner sig verkligen omvårdad och att patienten är i fokus. Särskilt att notera också att Ole Steen Jörgensen ringer dagen efter återkomst till hemmet och frågade hur hemfärden gått och hur läget var.

 • Jan Sjöqvist says:

  Oerhört imponerad av bemötandet av alla i samband med min axeloperation. Stort tack till Karl H som fixade remiss till Ole Steen J. Efter träff med Ole gick det undan, operation veckan efter. Särskilt varmt tack till Terese och Tina. Nu ser jag fram emot våren med nya tag med golfklubban och padelracket mm.

 • Tony Aggeland says:

  Fantastiskt bemötande och förståelse.Har sökt hjälp för knäproblem under mycket lång tid.Ole Steen löste allt på mindre än tre veckor.Operationen gick mycket bra.Stort tack till Ole,Therese och personalen på sjukhuset.

 • Marie-Louise Humble says:

  Är oerhört tacksam att ha fått komma till Ole Steen Jörgensen med min onda höft.
  Mycket vänligt och professionellt bemötande av både läkare och receptionist. Snabb hjälp med tidsbokning av röntgen. TACK!
  M-L

 • Chrisr says:

  Mycket trevligt bemötande och proffsig hjälp!
  Hade inte varit där jag är idag utan Ole på Active Motion!

 • Bengt Söderquist says:

  Har nu fått mitt andra opererat. Tackar för ett fantastiskt behandling och omhändertagande. Ett stort tack till Ole och all personal.
  Med vänliga hälsningar Bengt Söderquist

 • aa says:

  Snabb och smidig operation, (kalk axel). Proffsigt bemötande, både före och på plats i Danmark.
  Lite stressigt på plats, och inte så mycket info efter operationen. Men efter 2 dagar känns axeln redan bättre, så tacksam för denna möjlighet i Danmark.

 • Sarah says:

  Mycket bra bemötande, kort väntetid och Ole förklarade väldigt tydligt orsak till problem och behandling i nuläget och hur det kommer se ut i framtiden. Skapade stor trygghet! Oles receptionist är även hon fantastiskt trevlig!

 • Rolf Pedersen says:

  Trevligt bemötande och god vård, betyg på personalen är minst 11/10.
  Stort plus att man har samma läkare under hela behandlingen.

 • Berit Larsson says:

  Mycket nöjd med behandlingen och ett väldigt vänligt bemötande av läkare och övrig personal.

 • Gunilla Lundahl says:

  Trevligt bemötande
  Allt funkade bra kort väntetid
  Bra uppföljning

 • Nina says:

  Kort väntetid och väldigt bra bemötande.

 • Bra och snabb service gällande knäproblem, snabb remiss, snabb röntgen och snabbt tydligt svar av Ole Steen Jörgensen! Tack för bra service! Smidigt med swishbetalning.

 • SsSS says:

  Mycket bra bemötande som ger en känsla av trygghet. Utmärkt hjälp med remisser och tidbokningar hos röntgen och läkare.
  (Varför går det inte att fylla i fälten för namn och e-postadress nedan?)

 • Bra bemötande och ringer hem efter kontorstid och hör hur läget är says:

  Bra bemötande övrigt ringer hem efter kontorstid och hör hur läget är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.