Många av Activemotions patienter har önskat ett forum där man kan lämna synpunkter och återkoppling på stort och smått.
Era synpunkter välkomnas.

Tidigare omdömen >>

43 kommentarer

 • Michael Synnergren says:

  Ett proffsigt omhändertagande från början till slut. Rekommenderas verkligen. Du känner dig välkommen av alla och de bryr sig om dig innan du ska opereras, under tiden du ligger inne och tiden efter operation. Tack.

 • Elsie Eriksson says:

  Jag var hos er och fick en halvprotes i knät den 12-8-19. Det var en mycket fin upplevelse och fin mottagning mycket trevlig personal. Jag skriver nu detta 8/10 det har väl gått bra men jag har ont fortfarande och knät är varmt när jag har rört mig mycket. Jag går hos sjukgymnast ca. 1 gång i veckan hon har varit nöjd hittills. Jag tackar för ett mycket trevligt bemötande.

 • Bojan says:

  Jag opererades för nån vecka sedan, i underarmen och ovansidan plus undersida av handen. Jag kan bara säga att personalen är professionell, från min doktor i Sverige Dr Ole Steen Jørgensen till alla i Vejle som var supertrevliga och vet vad dem gör. Väldigt tacksam att väntetiden inte är som i Sverige då man får vänta här i flera månader på att få tid för konsultation och sen för operation också. I Vejle fick jag operation drygt en vecka efter min möte med Dr Ole Steen Jørgensen och min besök på MR. Tack vare hans skicklighet så är jag idag opererad och kan se fram emot en smärtfri hand som skadades i arbetet och kommer behöva användas rätt hårt ca 30år till i jobbet.
  Stor tack till bästa kirurgen Peter Jørgsholm och all personal på kliniken i Vejle som har varit så trevliga och väldigt professionella.

 • Per Olov Persson says:

  Vilket ställe. Snabb hjälp och tydligt besked. Klart vad som gäller för mig. Super. 👍👍👍👍

 • Antje Wolf says:

  Hej ni allihopa i Privathospitalet Molholm i Vejle!
  Jag heter Antje och blir opererad på min rygg den 19.08.2019. Ni har varit så underbart snällt mot mig och min man Uwe.
  Jag var så rätt och ni var så himla lugnt.Vi er fortfarande så imponerad. Ha man möjlighet och kan välja, så är det eras hospital. Det kändes direkt att man är “Välkommen”. Alla som jobbar i hospitalet är väldigt engagerad och hjälpsam.
  Vi ville tacka till er alla.
  Ett stort Tack till Neurochirurg Mogens Bach Pedersen och Hanne och Hanne och Narkosläkaren och hon som ha tagit hand om mig efter operation.
  Ett stort TACK med till Ortopeden Ole och min läkare Karl.
  En gång till :” Ni ha varit fantastiskt.”
  Stort Kram Antje och Uwe

 • Wenche Lind says:

  Tack för all hjälp o super bra bemötande av Dr Ole.S Jörgensen & Therese på Active motion.Tack till röntgensköterskan som tog så väl hand om mig när jag fick lite panik inne i röret.
  Tusen TACK till Dr Hans Viggo Johannsen som opererade min axel, narkosläkare o andra underbara sköterskor /personal på Mölholms privathospital i Veijle den 8/8-2019.
  Sån service borde alla sjukhus ha.
  Tog bort stygnen igår o det såg super fint ut var dessutom på återbesök hos Dr Ole som sa att allt såg fint ut. Tillbaka igen om 3 mån. Så nu är det bara rehab kvar. Tack till fysioterapeuten för alla goda råd. JAG lyder dom till punkt o pricka.Dessutom skönt att bara behöva vänta 6 v på operation o inte 6 mån..
  Så glad o nöjd👍🏻👍🏻👍🏻

 • Emilie Kaledina says:

  Tusen tack för ett professionellt och trevligt bemötande av Dr. Ole S.Jörgensen och Therese på Active Motion. Tiden för operationen kunde även anpassas efter mitt önskemål. Särkilt skulle jag vilja tacka dr Hans Viggo Johannsen som opererade min axel, narkos läkare samt all personal som varit med den dagen och tagit hand om mig på Mölholm privatsjukhusden 7/6 2019! Tusen tack! Vi spenderade en fantastisk dag i Odense och Vejle, en dag innan operationen. Resan hem, från Vejle till Halmstad, efter narkosen gick bra! Operationssåret har läkt bra och knappt syns efter agraffer. Nu gäller det bara att träna upp axeln/armen att göra som man vill och följa de råd som jag har fått på plats från en fysioterapeut i Danmark. Snart är det dags för återbesök hos Ole igen! Fint att det finns en sådan möjlighet att korta tid inom vården!!!!!

 • Dick Håkansson says:

  Opererade min höft på Mölholms Privathospital i Vejle den 8/5.
  Det har varit en fin upplevelse från första stund, med mycket kunnig och trevlig personal.
  Stort tack till Ole Steen Jörgensen som ordnade att operationen blev av så snabbt.
  Nu hänger resten på mig själv, med träning o promenader så ska detta bli mycket bra. Dick

 • Roger Bengtsson says:

  Förstklassig sjukvård o omsorg
  En mycket fin erfarenhet hur sjukvård
  Skall fungera enl min uppfattnig
  Kan starkt rekommendera er till resten av norden.. en stor kram till er alla
  Mvh Roger Bengtsson

 • Elisabeth Clemmedson says:

  Trevligt och proffsigt bemötande av Ole Jörgensen och all personal på Privathospitalet Mölholm. Fick tid för operation snabbt och personalen gjorde allt (och lite till ) för att man skulle må så bra som möjligt. Alltså ett stort engagemang av alla. Eftersom samarbetet är nytt var inte alla rutiner och riktlinjer helt inarbetade mellan remitterande läkare och sjukhuset. Men det ordnade man snabbt till det bättre. Efter hemkomsten hade jag telefonsamtal från både remitterande läkare Ole och sjukhuset inom en vecka. Dessutom ett första återbesök en och en halv vecka efter operationen. En sådan ypperlig vård har jag inte varit med om tidigare (har själv arbetat inom vården i Sverige i över 40 år. Jag kan även nämna att Ole samordnade så att min man fick gjort en mindre handoperation samtidigt som min operation.

 • Hans-Olof Hansson says:

  Har varit på Mölholms Privathospital i Vejle och fått min andra knäled utbytt. Har varit en fantastisk upplevelse från första stund med trevlig/vänlig och serviceinriktad personal. Ingen nämnd och ingen glömd. Tack till Ole Steen Jörgensen, som ordnat att jag fick komma hit även om det tog lite tid innan det blev bestämt. Nu är det bara att hoppas att rehabiliteringen skall gå lika bra. STORT TACK ! att det blivit gjort , för nu kanske mitt liv kan börja på nytt utan smärtor. Hälsningar ! Hans-Olof !

 • Mats says:

  Har bara bra erfarenhet av er och bemötandet har varit mycket bra och kunnighet och inga långa väntetider bara +++++.

 • Inga Bolander says:

  Fick snabbt tid för operation och en hel planering på en gång.
  Blev opererad 25/2 19 och allt har gått över förväntan. Man känner sej
  omhändertagen och både Ole Steen Jörgensen och Terese verkar måna om varje
  patient.

 • rolf almkvist says:

  Opererade min höft på Kysthospitalet den 27 februari mycket nöjd och fantastiska Ole Jörensen med sin skicklighet,
  omtanke och värme gäller även Therese och personalen på hospitalet!! Så otroligt nöjd!! En upplevelse som jag gärna
  delar med mig!! Varmt tack!!

 • Jan Sjöqvist says:

  Mycket trevliga och proffsiga möten hela tiden. Från första besöket med remiss från Dr. Karl på Tudor-kliniken, all info från alla sköterskor med Terese i spetsen. Utförd axeloperation 180905 i Skodsborg av
  Dr. Ole Steen Jörgensen. Hjälp med riktigt bra och noggrann rehab på Tudorkliniken i Halmstad av sjukgymnasterna Kristin och Henrik. Bra återbesök hos Dr. Ole Steen J. 190226 nästan sex månader efter ingreppet. Nu är det hög tid att ta fram golfklubbor och padelrack igen lagom till våren 😃😎.

 • Lars Karlsson says:

  Mycket trevligt och förtroendeingivande möte. Kändes “familjärt” och lättsam. Ser fram emot nästa möte.

 • Charles Crane says:

  Jag är extremt nöjd med den behandling som jag har fått hos Active Motion. Fick snabbt träffa en läkare som var både kompetent och kommunikativ (på olika språk). Röntgen ordnades samma dag (skönt eftersom jag hade rest från Linköping). Knäoperationen på Kysthospitalet i Danmark gick långt över alla mina förväntningar. Varför fungerar det inte så i Sverige? En stor eloge till Dr. Ole Steen Jörgensen med sjukhuspersonal i Danmark, och till Terese m. fl. på Tudorkliniken i Halmstad. You’re simply the best!

 • Wenche Lind says:

  Fick komma snabbt o fick hjälp direkt. Trevligt bemötandet o mkt trevlig personal.

 • Marianne Svalander says:

  Trevlig och kompetent läkare, det kände jag direkt. Också bra på att informera och förklara, vilket skapar trygghet. Skönt också med samma läkare hela tiden. Fick prata med honom före operationen och sedan tittade han till mig flera gånger innan hemgång. Fantastiskt sjukhus med eget rum, god mat och personal som verkligen bryr sig.

 • Ingmargret eliasson says:

  Mycket bra bemötande tack för all hjälp

 • Ingrid Fransson says:

  Tack Ole för att jag efter kortisonsprutan kan komma ur sängen själv och få på kläderna själv och köra bil och mycket mer. God Jul o Gott Nytt År

 • David Borg says:

  Väldigt bra bemötande, proffsigt, trevligt och informativt.
  Stort tack och hopp om att ni bevarar denna höga kvalité på service!

 • Emilie Kaledina says:

  Jag fick tid dagen efter jag har ringt. Bra bemötande av en fantastiskt duktig läkare och kirurg, Ole Steen Jörgensen.

 • Irene Gunnarsson says:

  Irene Gunnarsson:
  Jag fick tid inom en vecka. Jag är mycket tacksam över att få ha träffat dr Ole. Jag blev mycket trevligt bemött av en empatisk och kompetent läkare. Jag fick behandling samma dag. Dr Ole var lätt att prata med och jag fick svar på frågor jag hade.
  Tack dr Ole och dagens ros går till dig!

 • Janos Wencel says:

  Mycket bra bemötande trevlig personal och Ole en fantastisk ortoped. Jag är jätte nöjd och det gick fort från första gången jag träffade Ole till operation.Tack även till Tudorkliniken som hjälpte mig med bokningar av röntgen osv.

 • Per Larsen says:

  Tack, för en professonelt ock vänlig bemötende af Ole Steen Jörgensen ock personal på Kyst Hospitalet Skodsborg. Det har blivet så bra, et stort + kort väntetid , snabbt, enkelt. ActiveMotion skiver Vi tager vores motto alvorligt, ock ja det förstår jag nu. Tack. Per

 • Pär says:

  Tack vare Dr. Ole Steen Jørgensen fick jag göra en uppföljande MRI av mitt vänstra knä i Danmark, något som förvägrats mig av svensk sjukvård. Jag blev dessutom bemött med både kompetens och öppenhet inför nya behandlingsmetoder, vilken pga okunnighet saknas hos de flesta andra ortopeder och även hos sjukvårdsmyndigheter i Sverige.

 • Marianne Gullbrand says:

  Utmärkt att kunna boka sin tid på datorn, gott om tider för besök hos ortoped är ett stort plus. Väsens-skilt från vanlig svensk sjukvård!! Trevligt bemötande!! Är så glad att jag hittade ACTIVE MOTION. Tack för att ni finns!

 • Staffan Holmgren says:

  Fantastiskt bemötande från första besöket – då röntgen och bokningar ordnades per omgående – till operationen i Danmark. Utmärkt sjukhusvård. Man känner sig verkligen omvårdad och att patienten är i fokus. Särskilt att notera också att Ole Steen Jörgensen ringer dagen efter återkomst till hemmet och frågade hur hemfärden gått och hur läget var.

 • Jan Sjöqvist says:

  Oerhört imponerad av bemötandet av alla i samband med min axeloperation. Stort tack till Karl H som fixade remiss till Ole Steen J. Efter träff med Ole gick det undan, operation veckan efter. Särskilt varmt tack till Terese och Tina. Nu ser jag fram emot våren med nya tag med golfklubban och padelracket mm.

 • Tony Aggeland says:

  Fantastiskt bemötande och förståelse.Har sökt hjälp för knäproblem under mycket lång tid.Ole Steen löste allt på mindre än tre veckor.Operationen gick mycket bra.Stort tack till Ole,Therese och personalen på sjukhuset.

 • Marie-Louise Humble says:

  Är oerhört tacksam att ha fått komma till Ole Steen Jörgensen med min onda höft.
  Mycket vänligt och professionellt bemötande av både läkare och receptionist. Snabb hjälp med tidsbokning av röntgen. TACK!
  M-L

 • Chrisr says:

  Mycket trevligt bemötande och proffsig hjälp!
  Hade inte varit där jag är idag utan Ole på Active Motion!

 • Bengt Söderquist says:

  Har nu fått mitt andra opererat. Tackar för ett fantastiskt behandling och omhändertagande. Ett stort tack till Ole och all personal.
  Med vänliga hälsningar Bengt Söderquist

 • aa says:

  Snabb och smidig operation, (kalk axel). Proffsigt bemötande, både före och på plats i Danmark.
  Lite stressigt på plats, och inte så mycket info efter operationen. Men efter 2 dagar känns axeln redan bättre, så tacksam för denna möjlighet i Danmark.

 • Sarah says:

  Mycket bra bemötande, kort väntetid och Ole förklarade väldigt tydligt orsak till problem och behandling i nuläget och hur det kommer se ut i framtiden. Skapade stor trygghet! Oles receptionist är även hon fantastiskt trevlig!

 • Rolf Pedersen says:

  Trevligt bemötande och god vård, betyg på personalen är minst 11/10.
  Stort plus att man har samma läkare under hela behandlingen.

 • Berit Larsson says:

  Mycket nöjd med behandlingen och ett väldigt vänligt bemötande av läkare och övrig personal.

 • Gunilla Lundahl says:

  Trevligt bemötande
  Allt funkade bra kort väntetid
  Bra uppföljning

 • Nina says:

  Kort väntetid och väldigt bra bemötande.

 • Bra och snabb service gällande knäproblem, snabb remiss, snabb röntgen och snabbt tydligt svar av Ole Steen Jörgensen! Tack för bra service! Smidigt med swishbetalning.

 • SsSS says:

  Mycket bra bemötande som ger en känsla av trygghet. Utmärkt hjälp med remisser och tidbokningar hos röntgen och läkare.
  (Varför går det inte att fylla i fälten för namn och e-postadress nedan?)

 • Bra bemötande och ringer hem efter kontorstid och hör hur läget är says:

  Bra bemötande övrigt ringer hem efter kontorstid och hör hur läget är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.