Ris og ros

Här är några tidigare betyg av Activemotions service

—————————————————————————————————————————–

Michael Lappé skriver:

Hej.
Det var svårt att se, var hur man skulle anmäla sig inför besöket till Ole. Jag luskade dock ut det och prata med Ole om det, och han skulle absolut skriva bättre info på tavlan innanför dörren.
Trevlig Dr. som förklarade precis som det var i mitt fall.
Jag är nöjd så länge.


Lena Gunnarsson skriver:

Hej! Jag tyckte att jag blev bra bemött vid mitt besök. Jag fick svar på mina frågor och lite tips på vad jag kunde göra. Det kändes bra när jag gick därifrån.
Med vänlig hälsning, Lena.


Jan skriver:

Fick tid snabbt och det kändes som en mycket seriös läkare och proffsigt bemötande. Kan verkligen rekommendera Ole.Jag håller med föregående att bättre infon att man skulle anmäla sig i reception först hade varit bra.
Jan


Anna-Lena Jönsson skriver:

Tack för trevligt bemötande.
Jag tycker det redan känns bättre .
Men jag hade en fråga och gick in på hemsidan och skrev , tror inte det sändes iväg. Så kolla upp hemsidan , eller har frågan kommit fram men jag inte fått svar ?


Lena Östlund skriver:

Ett mycket seriöst o proffsigt bemötande.
Aldrig blivit så bra bemött tidigare inom sjukvården…
Fick en tid på bara några dagar…
Känns bra efter operationen o nu fokusera på rehab…
Tack Ole o all gullig personal
//Lena


Joanna skriver:

Rekommenderas varmt. Förtroendeingivande och tydligt bemötande.


Britt Johansson skriver:

Lätt att få tid. Ingen väntetid vid besöket. Mycket trevligt bemötande från läkare. Lätt att prata med. Har vara ros att ge.


Malin skriver:

Fick tid snabbt och upplevde Ole väldigt kompetent samt bra bemötande. Kände mig nöjd efteråt.


Roger hansson skriver:

Fick tid snabbt önskar bara jag hade träffat ole innan
visste direkt vad han talade om. Jag är mycket nöjd med mitt besök


Anna-Lena Willman skriver:

Hej
Bra bemötande
Snabb tid
Duktig doktor.


Lena Kristensen skriver:

Fick mycket bra mottagande , och är glad att jag gick dit.


Britt-Marie Kauranen skriver:

Mycket väl bemött, är glad att jag tog tag i det har under fyra år fått veta att det inte var något att göra, nu skall vi gå vidare


Lena Östlund skriver:

Snabb tid o trevligt/proffsigt bemötande som alltid…
Mycket nöjd


Christina skriver:

Trevlig läkare. Vanligt bemött. Fick lite svar. Lätt att förstå!!
//Christina


Kerstin Mårtensson skriver:

Fick bra förtroende och är mycket nöjd med operationen och hoppas han är kvar


Kerstin Mårtensson skriver:

Mycket bra är det någonting kan man nå honom


Maj-Lis Sommer skriver:

Jag kan bara ge Ole ROS! Allt har fungerat fantastiskt. Jag har på bara 7 månader vid 76 års ålder fått två lyckade knåoperationer utförda av honom på Kysthospitalet. Jag är utomordentligt nöjd och har bara postitivt att säga. Efter att i åratal bara fått olika tabletter inom vården utan någon funktion och ingen remiss till ortoped, tog jag saken i egna händer och kontaktade Ole J. Vilket bra beslut och tänk om den svenska vården hade fungerat så! Ole tar sig tid, intresserar sig för patienten, lyssnar och visar stor medmänsklighet. Tack!


Kajsa Kihlberg skriver:

Tycker att han är lätt att prata med och man får poffesionella svar


Ulla-Britt Svensson skriver:

Trevligt bemötande och snabbt tid för undersökning och en bra
förklaring på mitt problem. Allt verkar mycket seriöst och genomtänkt. Fick även tid för operation inom väldigt kort tid.
Ulla-Britt


Merja Svensson skriver:

Fick snabbt tid , noggrann undersökning , 2 remisser av en mycket kompetent läkare. Väldigt nöjd. Gått hos andra läkare som inte ”orkat” bry sig alls utan bara ansett smärtstillande duger…
Nu ska jag äntligen bli bra och kunna gå normalt igen.
Tack Ole.


Charlotta Greiff skriver:

Idag har jag för första gången på drygt 10 år kunnat springa lite!
Detta tack vare hjälp från ortoped Ole, med op av mitt knä i juni. Känslan att kunna röra sig igen på detta sätt är ovärderlig!
Så förstår att många söker sig till activemotion,!!!


Birger skriver:

Väldigt nöjd!//Birger


Elisa Salomonhill skriver:

Positivt att få tid så snabbt. Märkte att Ole var proffsig och erfaren. Konstaterade med en gång var problemet fanns. Förklarade på ett begripligt sätt som var lätt att förstå.
Helhetsintrycket är en läkare som sätter patienten i fokus.
Rekommenderas varmt.


Agneta arvidsson skriver:

Helt otroligt att man fick tid så snabbt, kändes bra. Trevligt och proffsigt bemötande. Fick stort förtroende av denna läkare. Mycket nöjd med besöket.


Susanne skriver:

Kunnig, tillmötesgående och trevlig läkaren. Gav goda och tydliga råd i vidarebehandling. Har bara gott att säga.
Kontakt fick jag via VC jag är listad. Inget krångel.


Carina Gunnarsson skriver:

Äntligen en Läkare vid namn Ole som tog mina besvär på allvar och jag fick tid snabbt. Underbar personal på Kysthospitalet, som tog väl hand om mig. Kan varmt rekommendera detta.
Sänder en Stor kram till er alla


Erik Olofsson skriver:

Jag har träffat Ole några gånger och haft många frågor om min höftprotes som jag fått efter en cykelolycka, flera andra saker har hänt och Ole har tippsat och förklarat på ett proffsigt och kunnigt sätt som tagit god tid på sig, jag har gått därifrån och känt mig trygg med svaren jag fått och varit väldigt tacksam att man har tillgång till en sådan kunnig läkare. Rekommenderas.


Kajsa Kihlberg skriver:

Jag tyckte Ole var bra och axeln har jag inte haft ont av igen.
Nöjd.


Gun-Britt Gröndahl skriver:

Jag kom snabbt till en mycket trevlig Ole ortoped med mycket ont och full medicinering. Ole kom med sin trollstav och jag gick därifrån på små moln. Efter att ha skattat min smärta på en VAS skala till 6-7 i 2 månader går jag därifrån och skattar min smärta till 0 idag !!!! Jag har slängt medicineringen och imorgon blir det äntligen golf IGEN !!:=
Jag är sååå glad och tack snälla Ole ortoped för hjälpen. Ni behövs så väl på mottagningen som dessutom är en mycket trevlig mottagning med mycket bra service !


Bengt Söderquist skriver:

Lätt och snabbt boka tid. Efter att ha träffat Ole har jag stora förhoppningar om att bli kvitto mina knäproblem. Tack så här långt.


Anders Berglin skriver:

Ole bytte hö höft på Spenshult 2012, sa att vä kommer om några år. Började halta i våras, träffade Ole 9/8, op 29/8. Proffsigt bemötande överallt, underbar personal på Kysthospitalet. Landstinget föreslog sjukgymnastik!!!!!!


Mouhib skriver:

Trevlig bemötande.
Snabb tid.
Underbar personal.
Duktig läkare.


Hans Svensson skriver:

Helt fantastiskt!
Ett bra exempel på Lean metoden, skapar max kundvärde/tillfredsställelse med bra/effektivt utnyttjande av de resurser man har eller har skapat

Hisse


Lars-Axel Månsson skriver:

So fare so good


Stefan Sahlin skriver:

Har fungerat jättebra! Har fått tips på hur man kan göra övningar och blivit behandlad med kortison tills vidare. Känns bättre nu, så bara att hoppas det håller i sig.


Leif Hansson skriver:
Snabb tid för besök, mycket kompetent doktor, proffsigt bemötande. Kan verkligen rekommenderas. Väntar nu bara på tips på en bra ortos. Tack Ole


Elisabeth skriver:

Fantastiskt proffsigt bemötande av Ole. Det här är en läkare som har koll och som dessutom kan förklara på ett vettigt sätt vad som är fel och varför. Bästa läkaren jag träffat på!


Charlotta Greiff skriver:

Upplever det som ovanligt smidigt o proffsigt varje gång jag behöver återkomma för råd o behandling till Ole J.
Det är nu nästan 2 år sedan första akuta besöket o har fått konkret hjälp o även blivit op på Kysthospitalet. Fantastiskt på alla sätt o mkt högre hygien standard o säkerhet än vad jag upplevt vid op på svenskt sjukhus.
Tack vare behandling i axel o op av knä har jag fått ökad rörlighet o högre livskvalité.


Stig Johansson skriver:

Är till 100% helnöjd med min höftoperation för snart 3 veckor sedan.
Snabbt och mycket trevligt bemötande från första kontakten på Tudorkliniken till operationen på Skodsborg. Vilket Sjukhus!,
Extra stort tack till Ole för helprofsig Hjälp!


Kerstin Mårtensson skriver:

Fick bra förtroende för Ole och inte lång väntan och operationen gick bra och nu slipper jag värken och får hoppas att han får va kvar.


Kerstin Mårtensson skriver:

Fick bra förtroende för Ole och inte lång väntan och operationen gick bra och nu slipper jag värken och får hoppas att han får vara kvar


Ingvar Wimhed skriver:

Äntligen en kompetent läkare som tar hand om sin patient på alla sätt och vis. Väntar nu på op av knäprotes efter endast 2 månader, har opererat andra knät ett flertal gånger men har aldrig blivit så proffesionellt bemött och framför allt att det är samma läkare som ordinerar och som sedan opererar.
Ser verkligen fram emot operationen.


Renate Landgren skriver:

Tack Ole Jörgensen för all hjälp och stöd både innan och efter knäoperationen.
Profetionell läkare som jag rekommenderar till alla som behöver en ortoped.
Operationen utfördes på kysthospitalet var som att vistas på hotell med trevlig och kunnig personal som verkligen brydde sig. Är tacksam att denna möjlighet finns och att man inte behöver vänta halv-eller helårsvis som i den svenska sjukvården.